Informatie over de KNLTB Ledenpas

Geplaatst op 11-01-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Leo Stakenburg  -  Bron: KNLTB

knltb-ledenpasHet nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijken we of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. We begrijpen dat dit wellicht wel enkele vragen oproept. Hieronder leggen we je daarom graag uit waarom de keuze voor een meerjaren ledenpas is gemaakt, wat er voor jouw vereniging gaat veranderen en geven we jou een voorproefje van de nieuwe KNLTB ledenpas.

Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen? Neem dan contact met ons op via nedel.[antispam].@ltcuden.nl.

Helaas zijn er nog een groot aantal leden die ondanks onze herhaalde verzoeken geen pasfoto (profielfoto) hebben ingeleverd. Doe dat nu snel want de KNLTB maakt geen passen meer aan zonder foto. En dan heb je pech! Zonder KNLTB-ledenpas kan je bij LTC geen baan reserveren op ons afhangbord. En je kan zonder KNLTB-ledenpas ook niet deelnemen aan KNLTB-competities of KNLTB-toernooien. Jouw foto kan je inleveren in een gesloten enveloppe, met je naam en geboortedatuim erop, in de groene brievenbus achter de bar of als een jpg-bijlage sturen naar nedel.[antispam].@ltcuden.nl.

Waarom een meerjaren KNLTB ledenpas?

Samen met 1700 tennisverenigingen streeft de KNLTB er naar om een duurzaam tennisklimaat te realiseren.

Zij stimuleren verenigingen te verduurzamen en willen hier ook zelf een bijdrage aan leveren.

Uitleverschema De Ledenadministrateur krijgt in de periode februari/maart voor ieder actief lid van de vereniging een

meerjaren ledenpas toegestuurd.

De huidige ledenpas is geldig t/m 31 maart 2019.