Zwarte Pietenmiddag bij LTC

Geplaatst op 03-12-2018  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: Mieke Bremer

Maar liefst 36 kinderen stonden woensdagmiddag 28 november te poppelen om te laten zien dat ze een tennispiet konden worden. De kinderen werden ontvangen met ranja en iets lekkers en konden even lekker knutselen.


spelmiddag-zwarte-piet-2018Ondertussen wachtten ze gespannen af of ze misschien nog bezoek zouden krijgen. En ja hoor….het zingen van de Sinterklaasliedjes werd beloond. Maar liefst drie pieten kwamen in een geweldige auto het park op gereden.


Tijd voor actie; samen met de trainers en de zwarte pieten gingen  de kinderen de baan op voor diverse spelletjes, waaronder hockey en boter, kaas en eieren. Na bijna een uur op de baan was er binnen nog warme chocomel en werd er een quiz gespeeld met echte tennisvragen. De prijs was een bon voor twee personen voor een kindervoorstelling in Markant.


De kinderen hadden laten zien dat ze echte tennispieten waren en kregen daarom van de pieten een heus pietendiploma uitgereikt. Voor de kinderen die hun schoen gezet hadden vonden nog een lekkere verrassing in hun schoen en zo kon iedereen tevreden huiswaarts.